Vije-sti

PREMIJERA: Marei -

PREMIJERA: Marei - "Smrznuto je sve"

U ovo predblagdansko vrijeme, hrvatski radijski eter preplavile su raznolike božićne i novogodišnje pjesme. Njima se prodružila i MAREI s novim singlom – „Smrznuto je sve“!

Autor glazbe i teksta je Danijel Damjanović, a spot koji prati pjesmu snimljen je u kućnim uvjetima. Snimila ga je i montirala Janja Pilić, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

 

Jako sam si željela imati jednu božićnu s obzirom da jako cijenim i volim blagdan Božića. Tako sam ove godine uspjela nagovoriti Danijela da napiše nešto lijepo i evo – mislim da je baš uspio! S obzirom da smo oboje vjernici i držimo do toga, ova se pjesma odlično uklapa u naše stvaralaštvo i svjetonazor gdje blagdani i blagdansko vrijeme nisu samo vrijeme kuhanog vina i poklona, već vrijeme mira i nade. Tako smo u iščekivanju albuma prvijenca, Danijel i ja odlučili napraviti jednu božićnu pjesmu. Danijel Damjanović je inače autor mnogih pjesama kršćanske tematike koje je stvarao u suradnji s grupom Poklon početkom 2000.-ih te to iskustvo spaja s modernim tematikama i zaista lijepo suptilno spaja duhovno i svjetovno. – izjavila je MAREI.

 

Pjesmu „Smrznuto je sve“, slušajte i na streaming servisima: https://backl.ink/143701507

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni