Vije-sti

PREMIJERA: MAREI -

PREMIJERA: MAREI - "Vrijedi li"

MAREI je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a prethodnim singlom “Mjesec” se prvi put predstavila i kao autorica

Nova pjesma je pitka i direktna i  zove se „Vrijedi li“. Autor teksta, glazbe i aranžmana je Danijel Damjanović, dok je MAREI ko-autorica teksta.

Mislim da zaista nije teško poistovjetiti se s pjesmom jer svatko prolazi kroz slične odnose, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom ili nekom drugom. To su odnosi u kojima se ljudi toliko navežu jedni na druge, da postaje gotovo nemoguće pomisliti na odvojen život. Kao da je taj odnos sve promijenio i da ništa više ne može biti kao prije. I u svemu tome se čovjek pita: vrijedi li proživljavati bolne i teške trenutke, gubiti samopouzdanje i vrijedim li ja kao čovjek u ovom odnosu? A odgovor na pitanje svatko traži za sebe. – izjavila je MAREI.

Pjesmu prati i popratni video broj koji potpisuje Mladen Đaković i N.O. Production, a zamišljen je na način da ne stvara još jednu paralelnu priču s pjesmom, nego da sjetnim i pokretnim kadrovima pokaže ranjivost i izloženost o kojima pjesma govori.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni