Vije-sti

Rens Argoa predgrupa Them Moose Rush

Rens Argoa predgrupa Them Moose Rush

Rens Argoa, koprivnički prog -rock bend, nastupiti će u četvrtak 12. svibnja kao predgrupa Them Moose Rush u klubu Močvara.

Them Moose Rush (Bjelovar)
Web: FacebookBandcampDeezer
U svega nekoliko godina i s jednim albumom i 2 EP-a iza sebe, bjelovarskiThem Moose Rush izazvali su oduševljenje kako kod kritike, tako i kod publike i opravdano zauzeli svoje mjesto među najvećim nadama regionalne glazbe. Ovaj prog rock trio koji uspješno spaja retro i moderno rijetko koga ostavi ravnodušnim, a posebno su poznati po svojim furioznim live nastupima. Stoga nije ni čudno da su već osvojili pozornice najvećih domaćih festivala kao što su INmusicFerragosto JamGričevanjeRockLive... kao i one klupske.

Ovako sjajnu glazbu bilo je teško dugo skrivati samo u lokalnim okvirima pa su ove godine Them Moose Rush već odradili i turneju po Nizozemskoj uključujući i nastup na legendarnom Eurosonic festivalu, najvećem okupljalištu glazbene industrije u Europi. U planu su još brojniji nastupi širom Europe, a u međuvremenu Them Moose Rush mašina nastavlja mljeti domaće pozornice pa nas tako očekuje i njihov prvi nastup u kultnoj Močvari. A na njemu možemo očekivati puno glasnih i moćnih riffova, suludih ritmova, a nadamo se i nekoj premijernoj izvedbi.

Rens Argoa (Koprivnica)
Web: rensargoa.comFacebookBandcamp
Rens Argoa je instrumentalni trio koji se zabavlja ritmičnim riffovima i psihodeličnim melodijama, ubacujući bučni rokenrol u epruvetu i mućkajući ju jače nego shake od čokolade. Močvara im je već odavno dobro poznato vodeno tijelo, tako da će s veseljem i radošću pokloniti par decibela gubitka sluha svim sobovima, žabama i drugim životinjicama koje se dođu napojiti njome. Trenutno su u procesu glancanja materijala za treći studijski album, za koji su se potrudili izići iz vlastitih tijela i kao zmije zamijeniti kožu.

Upad na koncert iznosi 25 kn na ulazu u klub.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni