Vije-sti

S.A.R.S. predstavlja novi videospot!

S.A.R.S. predstavlja novi videospot! "Buđav lebac (live iz Doma sportova)"

Deset je godina prošlo otkad je internetom počela kružiti pjesma "Buđav lebac", a S.A.R.S.-ova se karijera tek počela zahuktavati. U razdoblju koje je uslijedilo, cijela je regija bila osvojena, a S.A.R.S. je na naše prostore donio nešto novo, glazbeno drugačije i svježe.

Posljednji put su u Zagrebu svirali krajem prošle godine na Pozitivnom koncertu, a tu su priliku iskoristili kako bi, deset godina nakon prvog izlaska, kamerom ponovno zabilježili svoj prvi hit, ovoga puta u live verziji.

Filip Dizdar je, kad su spotovi u pitanju, ime kojem bend apsolutno vjeruje tako da su mu i na posljednjem Pozitivnom koncertu 28.11.2015. u Domu sportova prepustili redateljsku palicu u ruke.

Dizdar je tom prilikom zabilježio atmosferu koja je vladala i sve pretočio u novi videospot grupe S.A.R.S. ''Buđav lebac (live iz Doma sportova)''. To je svakako sjajna najava za ispit karijere kojeg će bend imati 21. i 22.10.2016. u Velikoj dvorani Doma sportova, na velikim koncertima u sklopu slavljeničke turneje kojom S.A.R.S. obilježava 10 godina na glazbenoj sceni.

Grupa završava snimanje novog i posljednjeg studijskog albuma te uskoro očekujemo prvi singl i spot s albuma "Poslednji".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni