Vije-sti

Scarlet Notes i Seven Mouldy Figs u KSET-u

Scarlet Notes i Seven Mouldy Figs u KSET-u

U četvrtak 28. travnja u KSET stiže zadarski alter rock bend Scarlet Notes. U nešto manje od dva sata svirke predstavit će cijeli svoj debitantski album "Naivno srce' te nedavno pokrenuti koncept projekt "3/3'. Podršku će im pružiti zagrebačke 7 Mouldy Figs koje će izvirit iz studija isključivo kako bi podržale Scarlet Notes.

Scarlet Notes je alter rock trojka iz Zadra, u sastavu Zrna (vokal, bass gitara), Josip (bubnjevi) i  Leonardo (gitara). Bend je osnovan 2010. godine, a intenzivno autorski rade zadnje tri godine. U 2014. su nastupili na više hrvatskih demo festivala i izborili finale HGF-a (2.mjesto), finale Hr demo kluba (5.mjesto), te finale Zadarske gitarijade.

U rujnu 2014. su potpisali za Aquarius Records, te izbacili svoj prvi singl "Sanjamo". U prvoj polovici 2015. godine su predstavili još dva singla i videospota za pjesme "Dodiri" i "Kraj jedne ljubavi", a zahvaljujući suradnji HGF Demo festivala i MBM Managementa bili su i na mini turneji u Velikoj Britaniji. Početkom srpnja na red je došao dugoočekivani debitantski album pod nazivom "Naivno Srce", te video istoimene pjesme sa zadarske promocije albuma.

U veljači 2016. godine izdaju novi singl "Obrisi" kojim najavljuju svoj koncept projekt nazvan "3/3". U naredne dvije godine izdati će tri puta po tri tematski i ugođajno srodne pjesme, te ih na kraju objediniti na albumu.

Seven Mouldy Figs (7MF) je alter-rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od trećeg mjeseca 2013. godine. Uz poneke promjene u postavi bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo eksperimentalnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Srbiji i BiH te izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. Trenutno radi na prvom abumu koji je najavljen singlom "Sound 008" i koji će ugledati svijetlo dana ovo proljeće.

Pretprodaja kreće u ponedjeljak 18.4. kada će karte iznositi 30kn i moći će se kupiti na blagajni KSET-a. Na vratima će karta koštati 40kn.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni