Vije-sti

The Ant - pogledajte novi spot

The Ant - pogledajte novi spot "Skinny Little Lover"

Riječki bend The Ant predvođen Anthonyjem Kukuljanom snimio je videospot za svoj aktualni singl "Skinny Little Lover". Ulogu protagonista spota hrabro je utjelovio Devin Juraj, mladi i talentirani finalist TV showa Supertalent. Lakoća kojom svoje emocije pretvara u pokret bila je sasvim dovoljna da zaokupi pažnju redateljice Kristine Barišić i Devina stavi u prvi plan.

Progresivna glazba The Anta u sinergiji s Devinovim pokretima dobila je jednu sasvim novu dimenziju u antičkom prostoru pulske Arene.

Glazbu i tekst za "Skinny Little Lover" napisao je Anthony Kukuljan, dok aranžman potpisuje cijeli bend. Singl je sniman u Studiju Megaphone u Rijeci, a glazbenu produkciju zajednički su radili Davor Tomić Pinky (Father) i Anthony Kukuljan.

Anthony Kukuljan 2013. predstavio se kao kantautor umjetničkog imena The Ant. Sada je oko sebe okupio grupu koja djeluje pod istim imenom te objavljuje novi singl "Skinny Little Lover".

U suradnji sa svojim sugrađanima Brankom Kovačićem (Jonathan), Franjom Jardasem (Father) i Vladimirom Tomićem (Moskva) snima svoje novo diskografsko izdanje.

Nakon svog prvog izdanja "LP {Love & Pain}", prije godinu dana objavio je singl "Just Leave" koji je već tada predstavljao svojevrstan prijelaz na čistokrvi bendovski zvuk kojemu teži. Novi materijal sada već pomalo daje pregled mračne atmosferičnosti i žestokih alternativnih riffova koji će prožimati novo izdanje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni