Vije-sti

The Ant  predstavio novi 360° videospot za pjesmu

The Ant predstavio novi 360° videospot za pjesmu "Hey Ho!"

The Ant predstavlja videospot za pjesmu ''Hey Ho!'' koji je snimljen na poseban način u 360° uživo u njihovoj prostoriji za probe. Spot na 360 moguće je gledati putem IOS i Android sustava i preko Youtubea. ''Hey Ho'' treći je singl kojim, uz prethodne "Skinny Little Lover" i "Just Leave", najavljuje novi nadolazeći album.

Glazbu i tekst za „Hey Ho“ potpisuje Anthony Kukuljan, dok aranžman potpisuje cijeli bend. Singl je sniman u studiju Megaphone u Rijeci, a glazbenu produkciju zajednički su radili Davor Tomić Pinky i Anthony Kukuljan.

Anthony Kukuljan 2013. predstavio se kao kantautor umjetničkog imena The Ant. Sada je oko sebe okupio riječku supergrupu koja djeluje pod istim imenom te objavljuje novi singl s nadolazećeg albuma.

Nakon svog prvog izdanja ''LP {Love & Pain}'', prije godinu dana objavio je singl ''Just Leave'' koji je već tada predstavljao svojevrstan prijelaz na čistokrvni bendovski zvuk kojemu teži. Novi materijal sada već pomalo daje pregled mračne atmosferičnosti i žestokih alternativnih riffova koji će prožimati novo izdanje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni