Vije-sti

Tonći Huljić, Zagrebačka filharmonija i najveći hitovi filmske glazbe

Tonći Huljić, Zagrebačka filharmonija i najveći hitovi filmske glazbe

Večer filmske glazbe koja će povezati najljepše teme filmskih i TV klasika poput Igre prijestolja, Kuma, Mirisa žene i Tko pjeva zlo ne misli, s glazbom Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova, a završiti spektakularnom izvedbom velikog evergrina 'Dva put san umra' koju ćemo prvi put čuti uživo na koncertu.

Nakon rasprodanog koncerta Vlatka Stefanovskog koji je podigao cijelu dvoranu na noge, za završetak ovosezonskog Off ciklusa pripremamo pravi glazbeni spektakl - U svom filmu!

Najveći majstori filmske glazbe - Morricone, Rota, Williams... U filmskim i TV klasicima: Igra prijestolja, Harry Potter, Kum, Miris žene i Tko pjeva zlo ne misli...

A u drugom dijelu programa: glazba Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova sa spektakularnom premijerom velikog evergrina 'Dva put san umra' - s gotovo 700.000 pregleda na Youtubeu, koju ćemo sada prvi put čuti u živoj koncertnoj izvedbi!

Ovo je doista program - "U svom filmu"! A na pozornici Lisinskog: veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, sopranistica Antonella Malis koja će nastupiti u poznatim temama Golikova remek djela 'Tko pjeva zlo ne misli' te Hana Huljić, a uz sve njih i članovi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić.

 

Petak, 3.5., Lisinski u 19:30

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni