Vije-sti

Urban&4 ove subote u zagrebačkoj Tvornici kulture

Urban&4 ove subote u zagrebačkoj Tvornici kulture

Urban&4 nakon dvije godine stižu u zagrebačku Tvornicu kulture. Subota, 12. veljače rezervirana je za koncertnu promociju jednog od najboljih albuma godine, dvostrukog "Lipanj, srpanj, kolovoz".

 Urban&4 u Tvornicu stižu i na krilima subotnje dodjele Rock&Off nagrada - pjesma godine je "Sama", a ovjenčani su i Iskonovom nagradom publike.

Hvaljen od kritike i publike, album "Lipanj, srpanj, kolovoz" dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo. Devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov "Zapisi". Album je nadahnut životom i djelom Yvesa Marieja Laméa (1895.–1936.), francuskog pjesnika i slikara čije dvije fotografije iz pariškog istražnog zatvora, kao i detalj jedne njegove slike, krase ovaj album za koji sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac. Moćni singlovi "Iskra", "Sama", "Div", "Kuća sjećanja" s aktualnog albuma samo su neke od pjesama u kojima će publika uživati u subotu. 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna pronađite u sustavu Eventima. Na dan koncerta ulaznica će koštati 120 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni