Vije-sti

Velik interes za MAKK 2021: pratite konferenciju online

Velik interes za MAKK 2021: pratite konferenciju online

Zbog velikog interesa i ograničenog broja sudionika Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK, 2. i 3. prosinca u MSU Zagreb, prijave za ovogodišnje izdanje konferencije su zaključene.

o, MAKK svejedno možete pratiti putem live streaminga na sljedećim linkovima:
 
Youtube:
 
Facebook:
 
Podsjetimo, u organizaciji stručne službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva za autorsko pravo, 9. MAKK ugostit će niz domaćih i međunarodnih stručnjaka i predstavnika kulturne i kreativne industrije – panel diskusije, prezentacije i razgovori analizirat će aktualni trenutak kreativne zajednice, ali i ponuditi neke zanimljive perspektive budućnosti.
Teme poput budućnosti glazbene industrije, novog Zakona o autorskom pravu, utjecaja pandemije na kulturni sektor te prilagodbe poslovanja digitalnom tržištu dominirat će prvim danom konferencije koju će, između ostalog, otvoriti ministrica kulture i medija RH, Nina Obuljen Koržinek. Drugi dan bit će posvećen temama iz domene intelektualnog vlasništva uz sudjelovanje niza stručnjaka iz Hrvatskog društva za autorsko pravo i povezanih institucija.
 
Cijeli program ovogodišnjeg MAKK-a pogledajte na linku.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni