Vije-sti

Veselo kod Petka - Cvek i Kutlić otpjevali viralan hit ‘Miki Milane’

Veselo kod Petka - Cvek i Kutlić otpjevali viralan hit ‘Miki Milane’

Viralan hit ‘Miki Milane’ dobio je još jednu verziju i to na melodiju pjesme ‘Milo moje’, Miroslava Škore.

Za to se pobrinuo Marko Kutlić i Matija Cvek, koji su pjesmu izveli gostujući u ‘Dalibor Petko Showu’. Ova neobična verzija zapravo je bila dio izazova koji je Petko zadao dvojici mladih pjevača. Naime, kako su Cvek i Kutlić na glasu kako mogu otpjevati bilo što, a da zvuči dobro, najprije su dobili zadatak opjevati brojeve iz telefonskog imenika. Svaki se poslužio melodijom pjesme ovog drugog, a kad je na red došao Miki Milane, Kutlić je predlagao blues, a Cvek funky verziju pjesme. A onda je Marko rekao znaš ti onu ‘Milo moje’ i dogodila se verzija koja je oduševila gledatelje i publiku na društvenim mrežama. ‘Ovo će se sigurno prodati’, smijao se Cvek.

Inače, povod gostovanja bio je skori izlazak albuma ‘Melodrama’ Kutlićeve bolje polovice Nele, a u showu se pojavila i Cvekova djevojka, Nika Turković, koja je Neli napisala pjesmu ‘Ono što ostaje’. ‘Mi smo si bile dobre, još u školi, dok se naši dečki nisu još ni poznavali. Danas oni najčešće igraju Playstation, dok mi pričamo o ozbiljnim temama’, rekla je Nika, a Nela najavila da se nada skorom duetu s Turković. 

U studiju se pojavila i glumica Arija Rizvić, a prvi put nakon pobjede u showu Zvijezde pjevaju, ona i Marko Kutlić ponovno su zajedno zapjevali, i to  Urbanovu pjesmu ‘Budi moja voda’. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni