Vije-sti

Wild Mohicans dolaze u Močvaru

Wild Mohicans dolaze u Močvaru

U klubu Močvara u nedjelju 12.11. sprema se nova HC punk gigčina na kojoj će nastupiti čak četiri izvođača predvođenih portlandskim bendom Wild Mohicans.

WILD MOHICANS (SAD)
https://wildmohicans.bandcamp.com/
Bijesna UK82 pankčina iz Portlanda s opasnim prizvukom ranog američkog hardcorea uz manijaklni premaz motörheadastog punk’n’rolla. Tematiziraju mračne predjele ljudske psihe i još mračnije društvene fenomene kao što su nasilje, kriminal, policijska brutalnost, zagađenost i ostale blagodati posrnule nam civilizacije. Kombinacija Exploited ili G.B.H. i, recimo, Dr. Know ili Posion Idea. Zato ne dvojite, nedjelja 12.11. - kožnjake na leđa, marte na noge i pravac Močvara!

MIDNIGHT CLIMAX (Zagreb)
https://midnightclimax.bandcamp.com/
Hardcore punk sastav sastavljen u Zagrebu od dotepeneca iz svih kutaka kajkavštine. Predstavljaju neke nove pjesme a uskoro kreću u snimanje svog prvijenca. Spazmično, klimaktično i nadasve dinamično.

U.B.T. (Zagreb)
https://ubtnoise.bandcamp.com/
Trojac bez basa koji uništava sve šta je sveto. Pod jakim utjecajem prljavog britanskog HC-a, lo-fi-a, diy-a i tako još nekih kratica. Kao i drugovi im iz Klimaksa, pred snimanjem svog prvijenca. UBT – užasno brza tarapana.

CC (Zagreb)
https://youtu.be/VUuJiAPY6ks
Novi bend svirački hiperaktivnih članova Accidenta, Nameta, Peronoisepore i masu drugih inkarnacija. UK82 punk rasturanje s kratkim solažama i jakim pogabilnim momentom. 

Upad je 30 kn, a početak programa najavljen je za 22 sata.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni