Vije-sti

Zdenka Kovačiček stiže sutra u Dancing Bear shop na druženje s fanovima

Zdenka Kovačiček stiže sutra u Dancing Bear shop na druženje s fanovima

Zdenka Kovačiček, uvijek posebna, karizmatična prva hrvatska dama jazz rocka i ovogodišnja dobitnica Porina za životno djelo, sprema lijepi provod uz druženje sa svojim fanovima sutra, 30. lipnja, u 15 sati u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7 u Zagrebu).

Naime, toga datuma održat će se ekskluzivna promotivna prodaja vinilnog izdanja Zdenkinog hvaljenog aktualnog albuma "Konstatacija jedne mačke" po specijalno formiranoj cijeni samo za tu prigodu.

Ružičasti LP "Kostatacija jedne mačke" koji na savršen način predstavlja njezin vrckavi duh svi zaljubljenici u topli vinilni zvuk moći će nabaviti po promotivnoj cijeni od 150 kn. I ono najbitnije, biti će to prilika za fanove da se podruže sa Zdenkom, koja će potpisivati vaše primjerke albuma, a moći ćete i 'okinuti' koju selfie fotografiju sa 'ženom za sva vremena'.

Sve to će se odviti u sklopu novog projekta Hrvatske diskografske udruge u suradnji sa CMC televizijom koji nosi naziv 'Gundulićeva - ulica Glazbe'. Projekt je osmišljen tako da predstavi Gundulićevu ulicu u kojoj se nalaze dućani izdavačkih kuća, Hrvatski glazbeni zavod, glazbena škola Lisinski... U sklopu tog projekta planirani su i intervjui s diskografima i izvođačima, koji će se emitirati na CMC televiziji utorkom.

Podsjećamo kako je novi studijski album Zdenke Kovačiček, "Konstatacija jedne mačke" isprva objavljen na CD formatu u veljači ove godine, a sada je napokon dostupan na prekrasnom ružičastom vinilu za sve zaljubljenike ovog formata. Na albumu možete pronaći singlove "Jutarnja frka", "Pozitivan primjerak" feat. Remi, "Adut", "Love, Love, Love", "Konstatacija jedne mačke", "Jaka" feat. Davor Gobac i aktualni "Nova ja". Pored navedenih pjesama, na albumu su svoje mjesto našle i pjesme “Stare Fore”, “Nova ja”, “Hoćeš li se sa mnom”, “Kost”, “Nisam dobra sa zbogom” i “Tvoje usne” feat. Matija Cvek.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni