Koncerti

Sergej Ćetković će opet tri večeri za redom ispuniti Lisinski - kako to?

Sergej Ćetković će opet tri večeri za redom ispuniti Lisinski - kako to?

Lisinski se još jednom dokazao kao idealan prostor za ljubavne pop hitove Sergeja Ćetkovića, mjesto u kojem on publiku nosi na dlanu, dok mu ona pije s istog dlana.


 

“Pogledi u tami” zaljubljenim su sjajem u očima pretežito ženske publike otkrili veliku privrženost glazbeniku koji iz godine u godinu iznenađuje sve većim interesom za njegovu romantičnu glazbenu priču koja je trajala više od dva sata. Tjednima se ranije tražila ulaznica više, Lisinski tako postao plesni podij ispunjen do posljednjeg mjesta.

 


 

Po posljednjoj modi dotjerane dame dobro poznaju, ali i proživljavaju svaki te večeri otpjevani stih, bez imalo suzdržavanja. Vrisak s kojim je dočekan potvrdio je da trenutno jedna od najvećih regionalnih pjevačkih zvijezda, a atmosfera koja je obuzela prostor do posljednje je pjesme zadržala pozornost čak i isprva ogorčenih muževa koji su preko volje došli u pratnji svoje bolje polovice.

 


 

Nitko ne može odoljeti karizmi i osmijehu, pa čak ni Vanna koja je usprkos vrhunskim vokalnim sposobnostima i nebrojenim nastupima na istoj pozornici vidno osjećala svojevrsnu tremu, ali je ipak zajedničkom izvedbom velikog hita “Korov” podigla cijelu dvoranu na noge.

Sergej se s lakoćom kreće prostorom dobivajući pritom nebrojene komplimente i zagrljaje, stvarajući intimnu klupsku atmosferu u velikom prostoru uz visoku produkcijsku kvalitetu. Više od dva sata nije bilo dovoljno da se svaka pjesma po želji publike nađe na repertoaru, a vrijeme je proletjelo u trenu.

Svatko bi barem jednom trebao doći, opustiti se i uživati u čaroliji kojom vlada ovaj šarmer. Nećete požaliti.