Koncerti

Stoner razbijačina u KSET-u uz Cojones!

Stoner razbijačina u KSET-u uz Cojones!

Žestoka svirka na samom kraju fantastičnog koncertnog siječnja u Zagrebu.

Publiku u već fino popunjenom KSET-u pošteno su zagrijali zagrebački Keen Not Mean. Dečki odlično sviraju, a jučerašnjom svirkom pokazali su da im materijala definitivno ne nedostaje i najavili nam skorašnji izlazak debitantskog albuma.

foto: Keen not Mean, credit: Filip Bušić

Nakon Keen Not Mean stiglo je vrijeme da se na pozornicu pred popunjenim KSET-om popnu protagonisti večeri.  Cojonesi su nas u svoj svijet namamili s “Clearing Potion”, a ono što je uslijedilo je sat i pol neprekidnog stoner razbijanja uz opake riffove, moćne bubnjeve, oluju jakih, žestokih na momente zavodljivih melodija, koje su parale kroz publiku. Svirka je prštala energijom od početka do kraja, a ta energija prelila se i na publiku.

foto Cojones, credit: Filip Bušić

Bend je dao sve od sebe, nisu se nimalo štedjeli, a iz pjesme u pjesmu bili su sve jači, sve eksplozivniji. Na strani Cojonesa bilo je i sjajno ozvučenje u KSET-u uz koje se doslovno mogao osjetiti besprijekoran i snažan zvuk Cojonesa. Tko god čuje Cojones jasno mu je zašto ih se uvijek ispočetka toliko hvali. Oni stvarno jesu toliko dobri. Jedva čekamo njihove nove materijale, a u međuvremenu i neke nove svirke. Svi koji nisu uspjeli stići do KSET-a imaju priliku poslušati naše stoner pionire već sljedeći petak u Ljubljani na MENT festival gdje uz Chui, M.O.R.T. i Svemirka predstavljaju zaista moćne snage naše domaće scene.

Galeriju fotografija s događaja pogledajte OVDJE.

 

Mirta Klarić
Mirta Klarić

Urednica odjela razvoja, produkcije i realizacije zabavnog sadrzaja