Specijal

Kreće veliki glazbeni kviz u Tvornici Kulture – prijavite se!

Kreće veliki glazbeni kviz u Tvornici Kulture – prijavite se!

Iskon i Rock&OFF pozivaju sve zaljubljenike u dobru glazbu na veliki glazbeni kviz u Tvornicu Kulture! Oformi tim koji broj do četiri člana, pokaži „Šta ti znaš o tome“ i osvoji sjajne glazbene nagrade. Prvi glazbeni kviz u Tvornici održat će se 29.4. travnja od 20h, vodit će ga Hrvoje Marjanović iz Krankšvestera, a prijave su upravo počele.

Svi naši glazbeni entuzijasti upravo dobivaju zabavnu priliku pokazati sve što znaju o rock i vezanim, domaćim i stranim izvođačima, glazbenim događanjima i(li) povijesno važnim datumima… Iskon i Rock&OFF pokreću veliki glazbeni kviz, koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u Malom pogonu Tvornice Kulture. U pomoć im priskače Tvornica kvizova, koja je davnih dana sa svojim djelovanjem počela upravo na lokaciji Tvornice kulture. Glazbeni „supertim“ će svaki mjesec pojačati i voditelji kviza - poznata lica s hrvatske glazbene scene.

Prvi susret zaljubljenika u glazbu zakazan je za 29. travnja s početkom u 20 sati, a pitanja će na premijernom izdanju čitati (i kvizaše zabavljati) Hrvoje Marjanović, jedan od  članova popularnog hrvatskog rap dvojca Krankšvester, koji bez dlake na jeziku žare i pale hrvatskom hip hop scenom.

 

Počele prijave – primamljive nagrade najboljim timovima!

U ovom su trenutku otvorene i prijave za kviz putem linka na službenom FB eventu:

Sudjelovanje je besplatno, timovi kvizaša mogu brojati do četiri člana te, osim mjesečnih nagrada te titule ultimativnih glazbenih znalaca, na kraju godine osvojiti i nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Pitanja će, naravno, biti glazbene tematike – od povijesti glazbe, članova bendova, znakovitosti stihova.          

Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade – u travnju su to JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje koje će biti otkriveno na licu mjesta. Osim konkretnih nagrada, timovi na svakom izdanju kviza osvajaju i bodove. Tim s najvećim zbrojem bodova na samom kraju ove glazbeno-kvizaške sezone u prosincu osvaja jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Sve „operativne“ detalje prvog izdanja kviza pogledajte na službenom Facebook eventu i nemojte se zaboraviti prijaviti u slučaju interesa.  Prijave na licu mjesta bit će moguće u slučaju dovoljnog broja mjesta u ponedjeljak u 20 sati, pred sam početak kviza.

 

Glazbeni ljetni teaser

Šećer na kraju – ubrzo nakon kviza pokrenut će se i Rock&OFF internet radio, na kojem ćete moći uživati u 24-satnom streamu hitova hrvatskih rock, rap, elektronskih, pop, jazz & off izvođača, i to bez prekida ili reklama. Rock&Off radio bit će dostupan online i na Iskon.TV-u od 3. svibnja.

Od kraja lipnja organizatori pripremaju i posebna izdanja svojeg glazbenog kviza na ljetnoj pop up turneji po nekima od najpoznatijih domaćih festivala.

Neka odbrojavanje počne!