Specijal

Pet skrivenih dragulja ovogodišnje Brucošijade FER-a

Pet skrivenih dragulja ovogodišnje Brucošijade FER-a

Uz impresivnu postaju headlinera, Brucošijada FER-a u programu skriva prave dragulje koji će obogatiti ovu jedinstvenu studentsku večer. Najboljih pet otkrivamo u nastavku.

 

5. Brucistar – Kino s OK brojem zvijezdica

Kada želite predahnuti od gužve i na kratko napuniti baterije za daljnje ludovanje, svratite u Brucistar te pogledajte jednu od filmskih projekcija koje vam je pripremila ekipa Videosekcije KSET-a.

 

4. Jan Kinčl

Elektro stageom dominirat će Jan Kinčl. Radi se o jednom od najzapaženijih imena domaće elektronske scene koje trenutno osvaja svijet. Zagrebački house i techno DJ, producent, live performer i party promoter u ovom je biznisu već dva desetljeća, a kvaliteta je glavni epitet koji se gotovo uvijek povezuje s njegovim imenom.

 

3. Brucifer pivo

Ove vas godine očekuje posebno pivo Brucifer, koje obavezno trebate probati, no, nemojte ga u deliriju prolijevati po faksu, jednom kad Brkovi stanu na Stage, znate da je FER prepun strujeeeeeee.

 

2. She Loves Pablo

Jedan od najboljih žestokih bendova na našoj sceni. Više su nego dobar razlog da ranije prekinete cuganje na Martinovki od 22:35 uživate u fantastičnom glazbenom programu.

 

1. Votafak stage

Sami organizatori s ponosom napominju kako im je upravo ovo najdraži dio cijele manifestacije. Što vas tamo očekuje, neka ostane iznenađenje.

 

Regularne ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se nabaviti u KSET-u, Dirty Old Empireu, glazbenoj knjižari Rockmark i SC-u. Brucoši FER-a kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna mogu kupiti isključivo u KSET-u od uz predočenje e-indexa.

Za sve dodatne informacije prati web i Facebook page Brucošijada FER-a.

Vidimo se 9. 11. na Brucošijadi FER-a! :)

 

https://www.facebook.com/events/1757792087861688/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni