Vije-sti

Abergaz slavi 10 godina u Attacku

Abergaz slavi 10 godina u Attacku

Nakon 10 godina postojanja, socio-kulturološki pankenrol bombarder Abergaz proslavit će svoj rođendan - 5.3.2016. godine u zagrebačkom klubu Attack! Ex-Yu hardcore u najnovijoj postavi opržit će svoju podužu listu, nakon koje će se reinkarnirati, potom ukazati ljubavno-seksualni stanovnik Venere i Marsa Faraon Slavko! S takvom postavom, zabava je zagarantirana i to do duboko u noć. Bit će dostupni i plakati autora Igora Atlije (Disbaja) i nove majice Abergaza po promotivnim cijenama!

Tko ne zna, neka sluhne i pripremi se za totalni kaos, a za dobru atmosferu će se također pobrinuti i sljedeći bendovi:

Disbaja je umagljena d-beat treščina, a nedavno su objavili svoj prvi EP "Realm of Absurd" koji je moguće nabaviti putem njihove Bandcamp stranice.

Accident je punk-rock/happy hardcore atrakcija koja će se vratiti u izmijenjenoj postavi kako bi dala podršku slavljenicima i zagrijala željnu publiku.

Akromatopsija su, kako kažu za sebe, mlade nade kršćanske indie rock scene. Upravo će oni otvoriti ovu punk feštu. Budući da još nemaju snimke, sigurno ih treba doći provjeriti!

Popodnevni program
Malonogometni turnir u grbavom nogometu! Više informacija na linku https://www.facebook.com/events/165257387175008/permalink/181591998874880/?ref=1&action_history=null
Kolektiv "Hrana, a ne oružje", kuhat će vege jela za donacije! https://www.facebook.com/hnozagreb/

Minimalna donacija za koncert je 25 kuna.

Filip Mihoci
Filip Mihoci

Point me to the sky above