Vije-sti

Ferragosto JAM 9 - Satnica i raspored

Ferragosto JAM 9 - Satnica i raspored

Deveto izdanje festivala Ferragosto JAM objavilo je raspored izvođača po danima.

Tako će između ostalih prvog dana festivala, četvrtak, 4.8., na Piknik stageu nastupiti: M.O.R.T., Edo Maajka, ABOP, Kawasaki 3p, Loš Primjer, ... a večer će zatvoriti dj Kneža sa najvećim Dance Hardom do sada viđenim, drugi dan, petak, 5.8. na binu se penju: Josipa Lisac, Elemental, Atheist Rap, Mašinko, Kiša Metaka, Auguste, Ti, Plastic Knives, Blaw:Blaw. ... te se drugog dana kreće također sa Izštekanim stageom, #DobroJutro stage i Pssst party stageom.

Treći dan, subota, 6.8., rezerviran je za: Bajagu, Six Pack, Laku, Pipse, Bad Copy, Lovely Quinces, Lady Jelenu, Beat Busterse, Bassingu, ... koji će se izredati na sva 4 festivalska stagea. Također u subotu biti će održan i 6. memorijalni turnir u odbojci na pijesku "Krunoslav Bošnjak".

Sve dane festivala posjetitelje očekuje i Chill Zona.

Ferragosto JAM 9 održava se od 4. do 7. kolovoza u Orahovici na Orahovačkom jezeru
svim posjetiteljima osiguran je popust na vlak, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera te besplatan festivalski kamp. Festivalske ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti za 100kn putem Entrio.hr sustava ili na pretpodajnim mjestima. Također u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice koje se, za 80kn, mogu iskljucivo kupiti online putem Entrio.hr ili na ulazu festivala za 95kn.

raspored

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni