Vije-sti

Domagoj Šimek ima novi singl

Domagoj Šimek ima novi singl "Delegate Your Bones Straight Into The Loam"

Svestrani talentirani glazbenik Domagoj Šimek predstavlja novi singl „Delegate Your Bones Straight Into The Loam” koji je nastao u suradnji s bendom, a neočekivani odmak od intimne akustike stavlja nas na korak bliže njegovom drugom studijskom uratku.

Drugi singl „Delegate Your Bones Straight Into The Loam“ krasi snažna simbolika koju prate teški riffovi, a uz bogate prateće vokalne dionice i mantričnu ritam sekciju stvara se atmosfera kojoj je lako pridružiti postapokaliptične asocijacije.

Glazbu i tekst potpisuju Domagoj Šimek i Nenad Gajić, a na aranžmanu su radili Domagoj Šimek, Nenad Gajić, Hrvoje Badouin, Mark Mrakovčić i Leonard Klaić. Miks i master djelo su Leonarda Klaića (Dostava Zvuka studio). Za snimanje i montažu videospota zaslužan je Marko Nemec.

Singl „Delegate Your Bones Straight Into The Loam“ objavljen je za etiketu Dostava Zvuka i dostupan je na YouTube kanalu diskografa, Bandcamp stranici izvođača te na svim streaming servisima.

Domagoj Šimek već skoro 2 desetljeća snažno oblikuje domaću alternativnu scenu kroz bendove She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence, ali i samostalnim radom. 2018. godine objavio je prvi album „Atlas On My Hoof“, a EP-em iz 2020. „I Wash You All, The Best In Life“ s Arijanom Škapurom čvrsto se upisao u stranice domaće kantautorske scene. Prošlogodišnji, četvrti album She Loves Pabla, „Death Threats From Future Self“, kritika je pozicionirala visoko na svim važnijim ljestvicama najboljih izdanja godine. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni