Vije-sti

Kawasaki 3p posebni gosti Leta3 na Antivalentinovu

Kawasaki 3p posebni gosti Leta3 na Antivalentinovu

Samo 10 dana ostalo je do Antivalentinova Leta3 powered by Karlovačko. Ulaznice preostale još u prodaji tope se kao lanjski snijeg i sada je pravi trenutak da se otkrije veliko iznenađenje koje će razveseliti sve koji dolaze na koncertni spektakl u Domu sportova.

Zajedno sa Letom, Kawasaki 3p garantirano će 12. veljače rasturiti malu dvoranu Doma sportova na njezine sastavne dijelove, a podršku ovoj rokerskoj glazbenoj eksploziji svojim nastupom će dati i riječki Morso!

U svojoj trinaest godina dugoj karijeri Kawasaki 3P objavili su tri albuma i na svoje police pospremili nekoliko Porina, Zlatnih Koogli i Crnih Mačaka. Opravdano uživaju status jedne ponajboljih koncertnih atrakcija na ovim prostorima i sasvim je sigurno da će njihov nastup dodatno zapaliti publiku koju u Dom sportova neodoljivo mami čarobni slogan Leta "Ništa ljubav, samo karanje!", dok Kawasaki poručuje: "Svirat ćemo samo ljubavne!"

Podsjećamo da su ulaznice za Let3 Antivalentinovo koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 "Angela Merkel sere" i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta "Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni