Vije-sti

Mrave brojim izdaju svoj album na vazi za cvijeće

Mrave brojim izdaju svoj album na vazi za cvijeće

"S obzirom na tešku trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kome se nalazi naša planeta Zemlja dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album prvijenac 'Zemlja Kamenog Bizona' " - najavljuje ekipa iz glazbenog projekta Mrave brojim.

Odustali od izdavanja na CD-u kao već pomalo napuštenom mediju, kao i na vinilu usprkos tome što mu se u zadnje vrijeme vraća popularnost. U želji da naš album koji je svojim sadržajem zdrav za okoliš, isto tako bude i medij na kome će se nalaziti, odlučili smo objaviti ga na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. 'Paketu samopomoći - Zemlja Kamenog Bizona'
Važno je (za one koji posjeduju gramofon) napomenuti da će Paket samopomoći biti moguće staviti na gramofon i omogućiti mu okretanje koje je potrebno za ravnomjerno osvjetljavanje istog, ali više o tome kasnije.

Uz pomoć tog paketa omogućeno vam je da učinite nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime automatski podižete kvalitetu života i budućim naraštajima i njegujete ono što je dobro u vama kako bi bili bolji prema sebi a time i prema drugima. Paket samopomoći je do sada prošao vrlo rigorozna testiranja od strane eminentnih stručnjaka iz tog polja i sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da je već postigao zavidne rezultate, a korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.

Paket samopomoći - 'Zemlja Kamenog Bizona' će široj javnosti biti dostupan 2.6 kada ćete se i sami moći uvjeriti u mogućnosti i dosege istog. Također, zadovoljstvo nam je najaviti i jedno veliko iznenađenje koje vas čeka na dan izlaska albuma, ali neka to za sada ostane mala tajna :-)

Ekipče, budite odgovorni, mislite na druge uz pomoć Paketa samopomoći, sljedeća 2 tjedna su ključna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni