Vije-sti

Neki to vole vruće u Metropolisu

Neki to vole vruće u Metropolisu

Veliki tulum Osamdesetih u Zagrebu uz live svirku „Neki to vole vruće“ 24.11.2018 u Metropolis Clubu

Teška vremena pjevalo se tada pateći zbog ljubavi, punili se diskači, a furke i zurke raskošno se kreirale u bojama, dužinama i stilovima.  Obleke su podnosile sve, a krpalo se sa posuđenim sakačima od staraca, kožnjacima, košuljama zavrnutih rukava. Bilo je fora da sve strši pa se trošila tona gela na ježeke. Bilo je to top doba za izlaske, live svirke i doba velikih koncerata, odlične mjuze koja i dan danas puni klubove. Plesalo se po Kulušiću, Benu, Saloonu, Lapu i Studentskom, a popularna 101-ca brujala je na svakom ćošku!

Horde ekipa izlazilo je van, družilo se, a iste te ekipe upotpunjene sa mlađim naraštajima ljubiteljima ovog razdoblja još nije stala sa dobrom vibrom i zabavom. Stoga je ekipa Metropolisa zajedno sa ekipom iz Osamdesete u Zagrebu odlučila napraviti tulum koji će vas prebaciti u doba odličnih druženja i odlične muzike.

Uz oblije  domaćih i stranih hitova 80-tih koja će vas na tren vratiti na plesne podije poznatih zagrebačkih diskača iz tog vremena, atmosferu će dodatno začiniti tadašnji vladari pop urbanog zvuka- band „Neki to vole vruće“!

Organizatori grupa Osamdestih u Zagrebu koja okuplja na tisuće fanova iz  tog razdoblja i Metropolis club koji je postao prava urbana zagrebačka oaza kažu, kako je sama ideja  krenula prije godinu dana jer sam klub je u tom štihu, kao nekadašnji klubovi poput Kulušića, Saloona, Lapidarija i sl.   Grupa „Neki to vole vruće“ koja je u tom dobu 80tih žarila i palila sa svojim hitovima i bila na vrhu pop scene bila je idealno rješenje za live svirku! Poklonici đireva 80tih već pohodili njihova dva dobro odrađena koncerta, pa sudeći po interesu na samom eventu obećavaju nezaboravan tulum.

Neki to vole vruće" svoju karijeru počeli su još početkom 80-tih kada su pjesmama 'California' i 'Teška vremena' napravili pravi skok na tadašnje muzičke ljestvice, da bi sa singlom 'Jeans generacija' ujedinili poklonike urbanog pop zvuka. I danas njihova energija nije nimalo pala i mogu se pohvaliti sa odličnim live nastupom. Dovoljno je da se Šomi i Đimi pojave na pozornici, pa da krene ples uz ‘Teška vremena’, Bojler’, ‘Reci da’, Medu moj i šećeru’ i ‘Californiu’ . Iz popisa pjesama odmah je jasno da će poznati dvojac koji je doslovno žario i palio osamdesetih uz obilje dobrog zvuka 80tih napraviti tulum za pamćenje! A i dan danas mogu se pohvaliti da su žene naprosto lude za njima. Uz obilje hitova iz 80tih iz klupske DJ kuhinje, cijelog štimunga koji će nas pomalo vratiti u đir poznatih zagrebačkih klubova iz tog doba „Neki to vole vruće“ pokazati će još jednom, zašto su držali tron reginalnih pop izvođača u 80tima!

A ulaznice za ovaj đir u lude 80te nabavite po pretprodajnoj cijeni od 35 kn sustavu Eventim –www.eventim.hr ( Tisak, Tisak Media ), u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00h – 02:00h) i ili u sustavu www.entrio.hr  ( na dan koncerta 50 KN)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni