Vije-sti

Neki to vole vruće u Vintage Industrial Baru

Neki to vole vruće u Vintage Industrial Baru

Sviraj Stare na pozornicu Vintage Industrial Bara u petak, 17. ožujka dovodi jedan od najvećih hrvatskih bendova '80-ih godina – Neki to vole vruće!

Nakon djelovanja u raznim bendovima, prijatelji iz djetinjstva Šomi i Đimi ponovno se susreću sredinom osamdesetih i osnivaju Neki to vole vruće. U deset godina karijere kao duo objavljuju šest studijskih albuma koje prodaju u velikim nakladama, a u tom razdoblju postavili su i standarde produkcije ispod kojih se nijedan bend koji imalo drži do sebe više nije spuštao. Gotovo deset godina od posljednjeg nastupa kao Neki to vole vruće, Šomi i Đimi dolaze na Sviraj Stare odsvirati svoje najveće hitove s prva tri albuma i zadovoljiti nostalgičare koji su "Teška vremena" pjevali s osmijehom na licu.

Uz Ožujsko Amber uživat ćemo uz evergreene s albuma "Neki to vole vruće" (1985.), "Jeans generacija" (1986.) i "Kakva noć" (1988.) Povedite svoju bolju ili goru polovicu, dođite cijeli ili, još bolje, u društvu i prisjetite se zašto toliko volimo osamdesete uz hitove "Reci da", "Medu moj i šećeru", "Californija", "Jeans generacija", "Što će taj čovjek tu", "Kakva noć", "Djevojko", "Ne znam za sebe" i ostale pjesme iz prve polovice djelovanja benda.

Nakon SVIRAJ STARE uz NTVV do ranih jutarnjih sati tulum se nastavlja uz DJ Knežu i Beat It - 80's afterparty.
Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 55 kuna, dok će na dan koncerta upad iznositi 85 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar/Kavez (Savska 160).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni