Vije-sti

Norveški 22 prije Leprousa i Agent Fresca

Norveški 22 prije Leprousa i Agent Fresca

Norveška prog rock četvorka 22 nastupit će uz Leprous i Agent Fresca u zagrebačkom klubu Močvara 14. rujna.

Opisani kao jedan od najuzbudljivijih i najintrigantnijih norveških bendova posljednjeg desetljeća, 22 se pridružuju Leprousu i Agent Frescu na kompletnoj europskoj turneji ovog rujna. 22 su osnovani 2008., a veliki proboj doživljavaju već debi albumom "Flux" čiji noseći singl je bio "I Am That I Am". Kritiku i publiku osvojili su i izuzetno efektnim koncertima na kojima su, između ostalog, obojani u UV boju za tijelo i koriste različite mirise. Početkom prošle godine bend je objavio album "You Are Creating: Limb1" kojeg će predstaviti na zagrebačkom gostovanju.

22 će s Leprousom i Agent Frescom u rujnu proći cijelu Europu. Turneja počinje 3. u Nurnbergu, završava 28. Stockholmu te sadrži ukupno 24 nastupa u 15 zemalja. U klub Močvara na Trnjanskom nasipu stižu petak, 14. rujna.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni