Vije-sti

Nova 101 godina - najveći gradski klupski tulum ponovno u Tvornici kulture

Nova 101 godina - najveći gradski klupski tulum ponovno u Tvornici kulture

“Nova 101 godina” u Tvornici kulture proteklih je šest godina postao jedan od najvećih tuluma u gradu.

U organizaciji yema i Radija 101 ovaj rasplesani doček bio je rasprodan četiri zime zaredom, a isto se očekuje i 31. prosinca navečer kada dvorana u Šubićevoj otvori svoja vrata.

Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju kultni Radio 101, yem, event agencija koja iza sebe ima bezbroj koncerata, te čak pet festivala i Tvornica kulture koja će ovim partyjem zatvoriti višemjesečnu proslavu 20 godina postojanja.

Veliki pogon ponuditi će presjek hitova za uplesati se u još jednu godinu novih dobrih ili loših odluka. Glazbeni mashup uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas ponovo će napuniti veliki plesni podij Tvornice. Mali pogon okupirati će pak najbolja plesna nekomercijalna glazba s naglaskom na gitare. DJ pultovim žonglirati će reprezentacija iskusnih DJa koji su punili zagrebačke klubove i rasprodavali dočeke - Indy, Kiki B, Sin & Klinick.
Ulaznice su u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2019. godine cijena će iznositi 55 kn, a po ulasku u 2019. se penje na 70 kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), sva prodajna mjesta Entria i na www.entrio.hr.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni