Vije-sti

Novi singl i videospot grupe EoT -

Novi singl i videospot grupe EoT - "Bye bye"

Nakon pjesama "Balkanska fiskultura" i "U čemu je bit?" mladi karlovački alter bend EoT predstavlja novi singl i videospot "Bye bye". Riječ je o žestokoj ljubavnoj "groove baladi" u kojoj se svatko može prepoznati. Predstavlja vječni konflikt u odnosima između dvoje ljudi, koji se odigrava sve dok jedna od tih osoba ne smogne snage kako bi završila njihovu priču.

Glazbeni producent je Marko Matijević Sekul, autor glazbe i teksta Boris Kolarić, aranžmane su napravili Marko Matijević Sekul i EoT, a dizajn naslovnice je djelo Gorana Glavača.
Za singl "Bye bye" je u režiji Tvrtka Barišića snimljen i dinamičan videospot koji pršti energijom i mladenačkim zanosom.

Već sad se može reći da je iza EoT-a iznimno uspješno razdoblje, u kojem su pobijedili na čak pet festivala ("Rat bendova", "O'Rock fest", internacionalno natjecanje Šengenfesta "Glas mladih" u Sloveniji, "Mack Production" i gitarijada "Croatia Bike Weeka"), a kulminacija uspješne godine tek slijedi jer će EoT u rujnu objaviti dugoočekivani debitantski album "Defibrilacija", a očekuje ih i nastup na festivalu "Velika rock eksplozija #9" (KSET, 29.09.).
Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a  EoT  nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni