Vije-sti

Paprika Korps 18. travnja u Vintage Industrialu

Paprika Korps 18. travnja u Vintage Industrialu

U zagrebački Vintage Industrial 18. travnja stižu Paprika Korps iz Poljske. Ovi samoprozvani "heavy reggae putnici" su među koncertno najaktivnijim europskim bendovima s gomilom odsviranih koncerata u više od 25 zemalja, a najavljeni nastup bit će im čak 12. susret s hrvatskom publikom.

Stekli smo neka doživotna prijateljstva u Hrvatskoj, pa se uvijek sa zadovoljstvom vraćamo - kaže Piotr Maslanka, vokal benda. U Hrvatskoj su već stari znanci, od 2002. svirali su po čitavoj zemlji, od manjih klubova do velikih dvorana i festivala. Uvijek rado na cesti, upravo su se vratili iz Finnmarka, udaljenog dijela sjeverne Norveške gdje su između klupskih nastupa svirali i za lokalne ribare i prijatelje.

Paprikaši su jedan od najpoznatijih reggae i alternativnih bendova iz srednje i istočne Europe, a svoj stil opisuju kao jedinstvenu kombinaciju dub, reggae, elektronike s teškim punk ritmovima, sa spremnošću da zagrebu i malo dublje u daleke, manje popularne smjerove. Od svojih početaka do danas izdali su osam studijskih albuma, a posljednji im je "Homemade Babylon" iz 2016. kojim su obilježili 20 godina postojanja benda.

Ulaznice
U pretprodaji po cijeni od 45kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrialu (Savska 160).
Na dan koncerta 60kn.
Koncert organizira Dostava Zvuka.

FB event: facebook.com/events/1990698057899430/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni