Vije-sti

Plavi orkestar u Johannu Francku - zagrijavanje za Dom sportova

Plavi orkestar u Johannu Francku - zagrijavanje za Dom sportova

Plavi orkestar sinoć je u krcatom Johann Francku održao mini nastup kojim je najavio veliki zagrebački koncert koji će se održati 17.02.18. u Domu sportova.

Prilika da vide svoje idole u ovako intimnoj klupskoj atmosferi, bila je nešto što najvatreniji obožavatelji Orkestra nisu htjeli propustiti i uoči samog nastupa, Johann Franck bio je pun i nabijen pozitivnom atmosferom iščekivanja. Uz izlazak popularnih Plavaca na scenu i taktove prve pjesme ‘Od rođendana do rođendana’ okupljeno mnoštvo bilo je na nogoma i do zadnje sekunde zajedno s bendom pjevalo i uživalo u ovom posebnom događaju koji je, iako neplanirano i neslužbeno, jedno od najljepših iznenađenja i vrhunaca zagrebačkog Adventa.

Plavi orkestarfoto: Plavi orkestar, credit: Vilim Hlušička

Uslijedio je hit za hitom ‘Bolje biti pijan, nego star’, ‘Sava tiho teče’, ‘Ako su to samo bile laži’, ‘Suada’ i onda, na vrhuncu euforije u Johannu Francku, nakon pjesme ‘Odlazim’, omiljeni su Sarajlije zaključili nastup i sišli s pozornice. No, samo kako bi se vratili za nešto manje od dva mjeseca na onu veću, u Doma sportova, na koncertu koji njihova publika željno iščekuje.

Plavi orkestarfoto: Plavi orkestar, credit: Vilim Hlušička

Ni publika ni bend nisu krili svoje oduševljenje nakon nastupa i bila je to još jedna potvrda posebne veze Plavog orkestra i Zagreba, grada u kojem su snimili sve svoje albume i uvijek vjerne zagrebačke publike. 

Galeriju fotografija s događaja možete pogledati OVDJE.

Plavi orkestarfoto: Plavi orkestar, credit: Vilim Hlušička

Nakon ovako energičnog mini nastupa koji je pokazao samo djelić onoga što nas čeka 17. veljače na koncertu u Domu sportova, gdje Orkestar planira izvesti preko 30 pjesama iz svoje bogate pjesmarice, pa i neke koje rijetko izvode, nije neobično da već sada vlada veliki interes za ulaznice. 

Fan pit (115 kn) i VIP ulaznice (190 kn) su praktički rasprodane (mala količina ih je još dostupna u Dirty Old Shopu i Rockmarku), a ulaznice za parter i tribine još samo 2 dana (do 31.12.) možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 95 kn (parter) i 115 kn (tribine).

Od 1.1.18., pa do dana koncerta (17.2.18.), ulaznice su u prodaji po redovnim cijenama: 

Parter: 115 kn / Tribine: 130 kn / Fan pit: 135 kn / VIP: 210 kn

Plavi orkestarfoto: Plavi orkestar, credit: Vilim Hlušička

Službena prodajna mjesta

eventim.hr i sva prodajna mjesta Eventima

Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb)

Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zagreb)

Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni