Vije-sti

Porto Morto uskoro u Tvornici - poslušajte hvaljeni novi album

Porto Morto uskoro u Tvornici - poslušajte hvaljeni novi album "Portofon"

Grupa Porto Morto se nakon odličnih koncerata diljem Hrvatske i regije vraća u zagrebačku Tvornicu kulture u petak 26. travnja!

Bend će promovirati novi album "Portofon" koji je od izlaska pokupio samo riječi hvale od struke, ali i publike.

U protekle dvije godine puno smo radili i isprobavali u kojem smjeru nam je zanimljivo pristupiti sljedećoj cjelini, a kroz zadnjih par mjeseci desetak pjesama se iskristaliziralo kao sljedeći korak - rekao je pjevač Roko Crnić.

Porto Morto je bend koji se upoznao preko upletenosti u jeboTon kolektiv 2011. godine i od tad do sad formira se radom u Gradu Zagrebu. U periodu od 2011. do 2016. godine Porto Morto svirali su velik broj koncerata u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Beogradu, Pančevu, na glazbenim festivalima i samostalnim klupskim svirkama. Krajem 2016. godine bend je objavio svoj debitantski album, koji je vrlo dobro prihvaćen od strane publike i kritike, a nedavno je objavljen i drugi album "Portofon". Album su najavili singlom "Kuća", a kako uživo zvuči njihov novi studijski uradak saznat ćemo upravo u Tvornici kulture. Vrata Tvornice otvaraju se u 21, a koncert počinje u 22 sata.

Članovi benda su Roko Crnić (glas, bas gitara), Hrvoje Klemenčić (klavijature, glas), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Antun Aleksa (trombon, glas), Juraj Borić (truba, glas) i Mak Murtić (saksofon).

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 60 kuna.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
• www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni