Vije-sti

Poslušajte Hibrid remix pjesme

Poslušajte Hibrid remix pjesme "Jesen" Sare Renar

Godinu dana nakon objavljivanja EPa Sare Renar, pod nazivom "Jesen", sarajevski producent Hibrid donosi zanimljivu obradu istoimene pjesme, koju Aquarius Records predstavlja kao novi EP na kojem su službeni remix, radio edit i club mix.

Hibridovu neobičnu interpretaciju čine tri različita dijela koja su istovremeno i tri različita stila spojena u jednu cjelinu, koja je ugodna za slušanje, ali prikladna i za ples. Remix je popraćen i interesantnim video spotom, snimanim za vrijeme jednog jesenjeg dana u Sarajevu. Spot je realiziran u saradnji Spektroom Studija i Submarine Vibes-a. Za one koji se ranije nisu sreli sa njegovim radom, Hibrid je sarajevski producent i DJ koji u svojoj glazbi prožetoj emocijama i dubokim, ambijentalnim zvukovima oblikuje prepoznatljivu muziku za ples. Poznat je po svojim pjesmama, "Bašeskijina Samoća" i "Samo Sanjar", koje predstavljaju vokalne interpretacije poezije praćene elektronskom glazbom, te pjesmi "Da li biti Normalan" za koju je objavio i svoj prvi video spot sredinom ove godine.

Svoju muziku je dosad objavljivao na mnogim labelima elektronske glazbe iz cijelog svijeta, a osnivač je i digitalne izdavačke kuće pod nazivom Submarine Vibes. U svom budućem radu Hibrid najavljuje i svoj EP, "Noćna Ptica", te će se publici od sljedeće godine predstaviti i sa svojim bendom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni