Vije-sti

Sassja stiže u Vintage Industrial Bar

Sassja stiže u Vintage Industrial Bar

Prije nešto više od godinu dana, Sassja je po prvi puta održala svoj samostalni koncert u Zagrebu. U prepunom Ksetu, već tada pokazala je nevjerojatnu energiju i snagu, a ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi na gotovo svim značajnim festivalima u regiji. Sada bogatija za još više iskustva i nastupa u nogama i s 5 singlova iza sebe, koji broje milijunske poglede na YouTube-u, SASSJA se vraća u Zagreb. 12. svibnja održat će koncert u Vintage Industrial Bar-u, a ulaznice su u prodaju putem sustava Entrio.

Posljednja dva vikenda Sassja je nastupila kao poseban gošća na koncertu Brkova. Prvo u Beogradu u Hali sportova, a ovaj vikend dva dana i u Tvornici kulture.

Na koncertima su izveli zajednički singl "Ovce" za koji je sama suradnja izazvala velik interes zbog naizgled teško spojivog punk folka i hip-hopa.

Na koncertu u Vintage Industrial Baru, izvest će "Clash", "Za raju", "Jemen", "PMS" i još brojne, sada već svima dobro znane, stvari s albuma "Taktički praktično". Očekuje vas odličan miks dub-a, reggae-a, drum n' bassa, dancehalla, mnogo pozitivne energije karakteristične za Sassju  i još neka iznenađenja…

Cijena ulaznica iznosi 35 kuna i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Ukoliko ulaznica ostane i na dan koncerta, cijena će iznositi 45 kuna.

Sve informacije o koncertu pratite na Facebook eventu na stranici Vintage Industrial Bar-a.

Uz Zagreb, Sassja za sada ima potvrđene koncerte diljem regije;

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni