Vije-sti

Započela prodaja ulaznica za koncert Imagine Dragons

Započela prodaja ulaznica za koncert Imagine Dragons

Krenula je prodaja ulaznica za koncert Imagine Dragons, jednog od najtraženijih bendova današnjice, koji će 8. kolovoza 2023. nastupiti u pulskoj Areni.

Autori hitova "Radioactive", "Believer" i "Demons", dobitnici Grammyja i jedan od najpopularnijih bendova svih vremena, po prvi put tako stižu na naše prostore i to u sklopu Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog velikog i dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2”.
Nakon odlične pretprodaje, u četvrtak 1. prosinca u 10 sati,  krenula je i generalna prodaja ulaznica i to isključivo putem online putem  Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica kreću se od 640 do 800 HRK, a postoji mogućnost kupovine i posebnih VIP paketa. 

Imagine Dragons je bend koji je redefinirao rock glazbu 21. stoljeća puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Računajući kumulativnu prodaju od 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova, ističu se kao jedini bend u povijesti s četiri RIAA dijamantna singla; "Radioactive" (14 puta platinast), "Believer" (10 puta platinast), “Demons” (10 puta platinast) i “Thunder” (10 puta platinast).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni