Vije-sti

Beogradski reperi Mikri Maus i Bvana te zagrebački Tibor i Kuku$ Klan u Tvornici

Beogradski reperi Mikri Maus i Bvana te zagrebački Tibor i Kuku$ Klan u Tvornici

Beogradski reperi Mikri Maus i Bvana te zagrebački Tibor i Kuku$ Klan nastupit će u subotu 30. svibnja u Tvornici kulture. Nastup će ujedno biti i promocija albuma Mikri Mausa “Mikrijev zabavnik”.

Srpski reper Mikri Maus, član ultrapoznatog Prti Bee Geea, objavio je 18. ožujka svoj prvi solo album nazvan Mikrijev Zabavnik. Mikri nas je već posjetio ranije ove godine sa svojim matičnim bendom, a sad se vraća predstaviti album na kojem su mu gostovali Smoke Mardeljano, Bvana, Bdat Džutim, Bigru, Paja Kratak i Bad B.

Bit će to treći Mikrijev samostalni koncert u Hrvatskoj. Prethodna dva puta nastupio je promovirajući albuma “50 EURA micc!!!(nije lose, nego povoljno)” kojeg je izbacio u suradnji s Bvanom iz Lagune. Ususret koncertu objavljen je i spot za stvar “Ic maj lajf”, četvrti spot s albuma Mikrijev zabavnik.

KUKU$ klan iz Zagreba 2012. su osnovali Đ, Đikola, RBM, Def Kluny, Goca R.I.P. i Hilj$on Mandela kada i počinju snimati prve pjesme. Krajem 2014. izdaju prvi mixtapeFLEXIKON i počinju s koncertima rasprodanim promotivnim koncertom u Klubu čak tjedan dana prije održavanja.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 35kn u pretprodaji, odnosno 50kn na dan koncerta.

Potražite ih na službenim prodajnim mjestima:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • U sustavu Entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni