Vije-sti

Cojones u Pločniku promoviraju novi spot

Cojones u Pločniku promoviraju novi spot

Zagrebački rockeri Cojones ne miruju ni trenutka. Nakon izdavanja trećeg, dugosvirajućeg albuma "Resonate", europske turneje povodom promocije istog, velikog koncerta u Zagrebu krajem prošle godine u Tvornici Kulture, zauzimanja visokih mjesta na godišnjim listama izdanja mnogih novinara i medijske struke došlo je vrijeme za nove pobjede.

Javna promocija novog singla, ujedno i video spota za pjesmu "Origin of Fire", skinutog s albuma "Resonate", održati će se u četvrtak, 16.03.2017. u kreativno-konceptualnom prostoru Pločnik (Međimurska 21, Zagreb) s početkom u 20h. Uz druženje s bendom, prijateljima i fanovima premijerno će se na velikom platnu zavrtiti Origin of Fire. Puštanje video spota za šire mase, kao i na pratećim društvenim mrežama očekuje se u petak, 17.3.2017.

Spot je režirao naš proslavljeni redatelj Radoslav Jovanov Gonzo. Uz nemalu pomoć prijatelja i fanova, glumice Aleksandre Naumov, Nove Runde, Zlih bubnjara, Pogona Jedinstvo i vjerovali ili ne Interventne policije, bend je uspio dočarati jednu vrlo zanimljivu atmosferu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni