Vije-sti

Detmeć i Suicidal vas gledaju u oči

Detmeć i Suicidal vas gledaju u oči

Rap i rock oduvijek su bili izvrsna kombinacija, a kad se u sve upetlja još jedan reper, onda se to može nazvati trostrukim zadovoljstvom. Grupa Detmeć, koja iza sebe ima iznimno uspješan prvijenac "Na rubu" objavljen krajem prošle godine za Croatia Records, ponovno jasno i glasno govori o onome što ih smeta.

Ovoga puta potražili su pomoć onog s još većim stažem u sličnoj borbi – zagrebačkog repera Suicidala, koji je prošle godine objavio svoj album prvijenac „Jedino što znam“ u izdanju Dallas Recordsa, a koji sadrži brojna gostovanja elitnih imena hrvatske hip hop scene (General Woo, Target, Nered, Khan, Ropez, Inkognito Popara, Brc, Adnan) te pjevačka gostovanja (legendarni Bane iz grupe Songkillers, Lucija Kukor). 

Rezultat – Gledam vas u oči, snažna, riffovska i buntovnička pjesma za koju ovi dečki kažu kako nije bitno u kojem studiju je snimana, kao niti tko je sve radio na njoj.

Za vas su pripremili i lyric video, jer što je važnije u ovom trenutku od snažnih riječi koji trebaju doprijeti do slušatelja, a cilj slušatelja je da tu istu poruku prenese na druge – dok ih gleda u oči

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni