Vije-sti

Nakon što su pomeli Texas Country Strike ponovno u zagrebačkom Metropolisu

Nakon što su pomeli Texas Country Strike ponovno u zagrebačkom Metropolisu

Nakon ponovne pobjede u Texasu na Texas Sounds International Country Music Awards Country Strike se vraća na mjesto sa kojega ste ih otpratili u rujnu kako bi proslaviti, rasplesati i zapaliti Metropolis!

Iako zagrebački band  Country Strike zvuči kao da dolazi s juga SAD-a. To su prepoznali i sami Amerikanci. Lani je Country Strike bio jedini predstavnik Hrvatske i regije nominiran za Texas Sounds International Country Music Awards gdje su pomeli konkurenciju. Oduševili su žiri i publiku u Jeffersonu te osvojili dvije nagrade: Izvođač godine i Osobnost godine.  Postići to u zemlji koja je koljevka countrija je uistinu pravi podvig. Uz to, zasvirali su i s jedinim od najutjecajnijih country izvođača u svijetu, Daleom Watsonom.

Da  stvar bude još bolja i ove godine Amerikanci su ponovno prepoznali kvalitetu jednog benda iz male Hrvatske koji je u konkurenciji od 30 izvođača iz cijelog svijeta izmamio ovacije pred texaškom publikom i digao ju na noge. Zagrebački country-rock bend Country Strike i druge je godine nastupanja na Texas Sounds International Country Music Awards osvojio glavnu nagradu „Entertainer of the year“ (Izvođač godine).

Country Strike priprema još jednu audio vizualnu poslasticu za svoju publiku. Želja im je od materijala snimljenih u Texasu, kolijevci country glazbe izdati live album koji bi, zajedno s video zapisima i fotografijama, objavili kao posebno multimedijsko izdanje u nakladi Nota Bene Recordsa.To bi ujedno bio prvi takav album jednog hrvatskog sastava.

Prije odlaska u Texas, Country Strike je objavio svoje prvo studijsko diskografsko izdanje, također u nakladi Nota bene Recordsa, a singl „Teardrops of goodbye“, koji je zapravo prepjev pjesme „Suza za zagorske brege“ već je izazvao pažnju hrvatskih radio stanica i društvenih mreža uz mnoge pohvale struke i obožavatelja.

Nakon veličanstvene pobjede odlučili su svjetsko priznanje proslaviti upravo u klubu Metropolis  gdje ih je publika iI ispratila na natjecanje. Svim posjetiteljima  garantiraju vrhunsku zabavu, a kako to radi hrvatski band koji je na američkom teriotiriju pomeo konkureciju pogledajte 9.12.2016  od 22 h. Ulaznice su 20 kn .

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni