Vije-sti

Ove subote navratite na Stars & Stripes BBQ: All American Party

Ove subote navratite na Stars & Stripes BBQ: All American Party

Stars & Stripes BBQ: All American Party prvo je izdanje festivala roštilja, glazbe i zabave na američki način, koje će se održati u subotu 6.7.2019. u vrtu Vintage Industrial Bara u tjednu obilježavanja američkog Dana nezavisnosti uobičajeno povezanog s vatrometom, paradama, roštiljadom, koncertima i sajmovima, obiteljskim okupljanjima i sportskim događajima.

Posjetitelje očekuje najbolje od američkog BBQ-a u izvedbi majstora roštilja Davora Šuškovića iz Davor's Quadrillage i Gorana Vrabeca iz Volim ljuto, dvojca koji stoji iza imena BBQ Hot Yard.

Ovom prigodom pripremaju 30 dana odležane Ribeye steakove, fantastični Philly Cheesesteak, Pulled pork sendviče i specijalitet po kojem su poznati - svinjska rebra dimljena 5 sati.

Za odličnu glazbu i vrhunsku atmosferu pobrinut će se Country Strike, dvostruki pobjednici Internacionalnog festivala country glazbe u Teksasu. Svojim specifičnim country'n'roll zvukom oduševit će ljubitelje različitih glazbenih žanrova i uz autorske pjesme predstaviti svoje favorite iz bogate američke glazbene scene.

Znate li u kojoj je američkoj saveznoj državi zakonom zabranjeno prženu piletinu jesti priborom za jelo? Zainteresirani će moći testirati svoje znanje o američkoj kulturi, glazbi i povijesti kroz zanimljivi kviz u organizaciji Hrvatskog kviz saveza koji najuspješnijim ekipama donosi vrijedne nagrade sudionika programa.

Uz uživanje u hrani, glazbi i akcijskoj ponudi pića, posjetiteljima će se predstaviti majstor ručno izrađenih električnih gitara RBasic, Spicy Days shop s ponudom začina i BBQ umaka, Free Bird Music Shop s nosačima zvuka/slike, ZgGringo Shop s Dickies asortimanom, American shop i dr.

Ideja projekta je kroz niz cjelodnevnih događanja u godini predstaviti najbolje iz kulture i tradicije SAD-a, ali uz lokalni karakter i prikazati kako svaki proizvod, profesija, znanje i umijeće proizlazi iz globalne razmjene informacija i iskustava kao i različitih svjetskih tradicija koje su se kroz povijest slile na područje Sjeverne Amerike.

Više informacija o događanju možete potražiti na FB stranici događanja Stars & Stripes BBQ: All American Party

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni