Vije-sti

Playground Hustle spotom predstavile debitantski EP

Playground Hustle spotom predstavile debitantski EP

Playground Hustle je eksperimentalni rap - elektronički duo koji su osnovale prije godinu dana instrumentalistica Ivona Eterović te vokalistica Magdalena Megi Slović. Nakon što su ga tijekom veljače najavile singlom "Želim", ovih su dana objavile debitantski EP, "Pikule".

EP dijeli naziv s drugim singlom, za koji su djevojke objavile i spot, a dostupan je za besplatan download na Bandcampu. Sastoji se od ukupno šest pjesama, jednog skita i instrumentala.  Pjesme na EP-ju nastale su tijekom 2015. godine, a snimanje je krenulo početkom 2016. Luka Tralić Shot zaslužan je za snimanje, mix i mastering.

Usporednom s objavom EP izdanja, Playground Hustle objavio je i videospot za naslovnu pjesmu "Pikule"

O tome kako je nastao spot, ispričala nam je Ivona: "Cijelu ideju za naš prvi spot razradila je Megi. Spot je snimam u suradnji s Matijasom Knezevićem koji je odgovoran i za postprodukciju. Snimanje je trajalo tri dana, a odvijalo se po različitim manje ili više poznatim dijelovima Zagreba. Na kraju nam uopće nije bilo neugodno sjediti na stolcima po javnim mjestima iako smo mislile da će nam biti. Bilo nam je i jako drago što su svi prijatelji odmah pristali sudjelovati u njegovoj izradi i hvala im na tome!".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni