Vije-sti

Poznata satnica Brucošijade FER-a

Poznata satnica Brucošijade FER-a

Bliži nam se najočekivaniji studentski tulum u godini Brucošijada FER-a, koja će se već tradicionalno održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva ovu subotu, 12. studenoga.

Praznik, a koji to zapravo nije. Tulum kojeg se mnogi sjećaju, a neki danima nakon skupljaju fragmente svojih sjećanja. No, jedno je sigurno – zabave na FER-u ovog vikenda neće nedostajati jer vas ona očekuje na tri stagea uz kino, KSET Caffe i tulum do najsitnijih sati.

Zidovima FER-a odzvanjat će zvuci 16 izvođača, a za to će biti zaslužni kultni Pips, Chips & Videoclips, bizarni i provokativni rockeri Let3, jedna od rijetkih MC-a u regiji Sassja, hip hop poslastica Kandžija i Gole žene, donositelji tvrdog zvuka Otrovna Kristina, zagrebački reperi High5, niški dvojac duhovitih i britkih stihova Stereo Banana, electro-rock duo Plastic Knives, najveći ulični ansambl JeboTon Ansambl, electro/punk-rock/eksperimentalni ROLO i pobjednici na posljednjem KSET-ovom programu nezavisnih bendova Čuješ?! From Another Mother. Osim njih, tu su i Kurve sa svojim galopirajućim punkom, Rochelle Rochelle koji će svima vratiti vjeru u rock 'n roll, te Kotlovnica, BLAW:BLAW i Bipiem za ljubitelje electro i bass scene.

Ulaznice po cijeni od 65 kuna moguće je kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, Studentskom Centru u Zagrebu (11-17h) te KSFF-u na Filozofskom fakultetu (11-17h).

S obzirom na brzinu prodaje ulaznica, organizatori poručuju da svoju nabavite što prije. Kako sada stvari stoje, postoji vjerojatnost da ulaznice po cijeni od 80 kuna, neće biti moguće kupiti na sam dan Brucošijade.

Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni