Vije-sti

Domagoj Šimek koncertom otvara Ljetni vrt u Vintageu

Domagoj Šimek koncertom otvara Ljetni vrt u Vintageu

Vintage Industrial i Kavez otvorit će mala, drvena vrata svog ljetnog vrta u kojem su prošle godine zabilježene vruće zabave ispod krošnji drveća i zvjezdanog neba iznad Savske 160. Ljetni vrt Vintage Industriala skriven je u hladu, nudi bijeg od vrućine i jedan sasvim novi prostor za odmor, druženje i zabavu.

Drugu sezonu otvaranja vrta proslavit ćemo uz besplatni, akustični koncert na ljetnoj pozornici koji će u četvrtak 1. lipnja održati Domagoj Šimek iz grupa She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Nakon otvaranja uslijedit će dvodnevni "Whiskey Affair" festival koji će trajati od 2. do 3. lipnja.

Ljeta u vrtu Vintage Industriala i Kaveza planiramo osvježiti brojnim, akustičnim, poluakustičnim i jazz koncertima na ljetnoj pozornici, glazbenim slušaonicama te gastronomskim, filmskim i kazališnim programima koji će se odvijati tijekom mjeseca lipnja, srpnja te jednim dijelom kolovoza i rujna, odnosno sve dok nas kiša i hladnoća ne spraše unutar zidina Vintage Industriala.

Novost u Vintage Industrialu je i ta da se kod nas doselio "Mali plac", mobilna tržnica lokalne, organske hrane koja okuplja male proizvođače te da će se 9. i 10. lipnja u ljetnom vrtu održati prvi hrvatski festival majica "Pitsome – Festeeval"

Uz sve to, ako vas iznenadi glad, uvijek možete svratiti na hamburger u kitchen & grill "Plac" koji se nalazi u sklopu Kaveza.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni