Vije-sti

Plavi orkestar iznenadio publiku u Lisinskom

Plavi orkestar iznenadio publiku u Lisinskom

Sinoć je u prepunoj dvorani Lisinski održana jubilarna 210. 'Đurologija XXL', popularna stand-up predstava Branka Đurića Đure.

 Kao posebni gosti iznenađenja, uz Tarika Filipovića, na pozornici su se pojavili i momci iz Plavog orkestra. Uz oduševljenje cijele dvorane Loša i Saša Zalepugin izveli su dva velika hita benda 'Bolje biti pijan nego star' i 'Sava tiho teče', te tako ujedno i najavili veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova 17.02. iduće godine, za koji već sada vlada veliki interes.

Odlična atmosfera koja je vladala u dvorani za vrijeme cijele predstave, kulminirala je na samom kraju kada se u spontanom nastupu Đuri, Loši i Saši pridružio  i ostatak Plavog orkestra, Ćera I i Ćera II, pa su svi zajedno izveli još nekoliko pjesama. Na repertoaru se nakon glasanja publike, koja je pljeskom i ovacijama birala koju pjesmu želi da Orkestar izvede, na samom kraju našla i legendardna 'Suada' koja je cijelu dvoranu digla na noge!

Podsjećamo da su ulaznice za koncert Plavog orkestra već neko vrijeme u prodaji, a do 31.12. ih možete kupiti po pretprodajnim cijenama: Fan Pit 115 kn / parter 95 kn / tribina 115 kn / VIP 190 kn


Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme:

eventim.hr

Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb)

Dallas Records (Paromlilnska 49/1, Zagreb)

Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a)

www.eventim.hr/outlets