Vije-sti

Veliko otvorenje vrta Vintage Industrial Bara

Veliko otvorenje vrta Vintage Industrial Bara

Ako ste se pitali što je s velikim vrtom, zelenom oazom Vintage Industriala, summer gardenom... pripremite se za otvorenje najvećeg, našarenijeg i najzanimljivijeg vrta s detaljiziranom, povećanom terasom te naravno odličnim programom koji smo pripremili.

Od live koncerata, filmskih projekcija, buvljaka, radionica za najmanje pa do kuhanja, degustiranja, stand up-a na otvorenom, placa, warm up-ova za festivalsko ljeto... i još mnogo toga, a sve na lokaciji Savske ulice 160 i ono najvažnije – program je svakodnevan te apsolutno besplatan do kraja ljeta.


U četvrtak 31. svibnja, čast da prvi službeni live takt s gitare okine u Vrtnoj oazi, pripala je Domagoju Šimeku, frontmanu She Loves Pabla. Slatkom glazbeniku i radosnom čovjeku koji će vam izvesti miks moćnih autorskih pjesama u solo aranžmanu, od solo-karijernih stvari do pjesama She Loves Pabla i Muscle Tribea Of Danger And Excellence, a iznenadit će vas i pokojom obradom bendova poput Clutcha, Monster Magneta i tko zna što još ne. Dođi slušat kako Šimek prede.

Sve što trebaš je skupiti ekipu i u četvrtak 31.5. zasjesti u Ljetni vrt. Ako možeš i ranije, preko dana, samo navrati i čekiraj kako je sašiveno novo vrtno ruho Savske 160.

Čekaju vas tri mjeseca gotovo svakodnevnog programa - autorski koncerti, izložbe, stand-up večeri, jazz & blues koncerti, kvizovi znanja, projekcije filmova, likovne radionice za male i velike, radionice pripreme hrane, neobične večernje 'radionice za odrasle' te naravno dnevno gorivo – kava u savršenom ambijentu za ispijanje od jutra te naravno da je tu i ljetna ponuda osvježavajućih likvida za put u party noći i besana jutra.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni