auto-r

4 / 4
Leona Mihelin

Leona Mihelin

Piše od 06.05.2015.

U 8 godina napisala je 47 članaka.

Čarolija Pipsa u Vintageu se nastavila drugi i treći dan

Čarolija Pipsa u Vintageu se nastavila drugi i treći dan

Čarolija zvana Pips, Chips & Videoclips se nastavlja, i dalje u Vintage Industrial baru, u četvrtak i petak, znači dan drugi i dan treći. Što više reći. Mislim da je publika očekivala puno od velikih Pipsa, to puno su i dobili. Ako su Pipsi nešto očekivali od publike iskreno se nadam da nismo razočarali. U četvrtak je svirka počela kao i u srijedu, vjerojatno zbog radnih dana i sve to, dok je u petak svirka počela nešto kasnije, u 22h. Sva tri dana je na ulasku na pozornicu, na onim malim stepenicama, publiku dočekao frontmen. Jedan veliki frontmen. Prateći situaciju i tapkajući ritam o pod ili svoju nogu.

Disorder protutnjao Grey Roomom

Disorder protutnjao Grey Roomom

Jučerašnje prohladne jesenske večeri smo se uputili u AKC Mediku, točnije u njenu sastavnicu Grey Room, koja je ugostila veliko ime punk scene Disorder, uz potporu Disbaje i Bakterija koji su bili zaduženi za zagrijavanje. Malen prostor Sive Sobe i njeno „predvorje“ su kroz cijelu večer bili ugodno popunjeni što onima koji su nestrpljivo iščekivali koncert, što onima koji su se došli malo ugrijati uz pokoju čašicu s obzirom na to da je vanjska temperatura bila približna nuli. Rekli bi da se okupilo staro i mlado, ludo i normalno, ali to je već nekako i uobičajena slika za koncerte ovakvih imena na ovakvim mjestima.

Sajsi MC u Klub.u - Pravo ludilo

Sajsi MC u Klub.u - Pravo ludilo

Ovaj zagrebački petak je uz obilje različitog sadržaja pripremio poslasticu za partijanere i ljubitelje trapa/rapa. Klub. je ugostio jednu od trenutno najaktualnijih ženskih rap izvođača na ovim prostorima, Sajsi MC. Sajsi MC nije samo osoba već i sastav koji čine Ivana Rašić a.k.a Sajsi MC, Tijana Rašić kao back vokal i vokal koji izvodi one pjevne djelove u pjesmama i DJ BKO koji je zadužen za DJ-ing i produkciju pjesama. Sajsi je poznata zagrebačkoj publici, napunila je KSET jednom prilikom, a i često gostuje na koncertima Krankšvestera. Kako je i sama Sajsi rekla, to je jedna internacionalna ljubav između sastava i zagrebačke publike.